Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/boyer-draeby.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/boyer-draeby.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/boyer-draeby.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Axure - sådan kommer du i gang med wireframes - et godt værktøj

Wireframe konceptet er super godt til præsentation af Interaktionsdesign generelt. Jeg har nu brugt det til en del kunder, og det giver et rigtigt godt overblik, uden at skulle programmere eller designe noget i starten. Jeg har brugt det direkte i workshops med kunder, og på den måde sammen skabt en prototype af udviklingstiltag på deres online tilstedeværelse, eller ændringer på deres eksisterende løsninger.

Få hjælp til Axure -  godt til wireframes

 

I Axure kan du vise navigation, funktionalitet, design, layout osv osv. Fornylig er Axure udkommet i en Pro version, men ellers kan man komme langt på demo og prototyper af Axure. Hvis du ikke lige har lyst til at spendere penge på en licens, kan jeg anbefale at installere deres beta versioner i en periode.

I Axure kan man trække og slippe standard elementer i en sidestruktur. Man kan lave master skabeloner, widgets, interaktioner og meget mere. En god ting er også automatiske sitemaps. Du kan sågar lave egne små applikationer, gemme det som HTML, og vise en fungerende prototype til din kunde eller internt i din organisation.

Axure wireframe dk konsulent

Prøv det, jeg anbefaler at du starter på Axure.com, og henter en prøveversion: Axure trial www.axure.com/download, eller kigger på deres Beta-versioner.

For hjælp, start på Youtube, denne søgning på Axure, har gode resultater, hvad angår vejledninger, og Axure “sådan kommer du igang”– videoer.

God fornøjelse

 

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2020 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?